İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Orhan ÇUBUK

Müdür Yardımcısı

ÖZGEÇMİŞ

1987 Ordu-Ünye doğumlu. İlk öğretimini Ordu‘da, orta öğrenimi ve liseyi Rize’de tamamlamıştır. 2006 yılında Rize Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Sağlık Meslek Lisesinden mezun olmuştur. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve yine Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümlerinden mezun olmuştur. Daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisat Fakültesinde İşletme Alanında Yüksek Lisans yapmıştır.

2007 – 2012 yılları arası Recep Tayyip Erdoğan Üniv. Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde satınalma biriminde çalışmış, 2012 - 2017 yıllı arası yine Recep Tayyip Erdoğan Üniv. Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2017 -2019 yılları arasında Sakarya Ağız ve diş Sağlığı Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. 2019 yılı Aralık ayından 2020 yılı Eylül ayına kadar Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünde Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş olup, 2020 yılı Eylül ayından itibaren Hastanemiz İdari ve  Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.